Rentoutushoidot

Rentoutushoito 60 min - 54€ / Rentoutushoito + hoitava musiikki 70 min. - 66€. 

Rentoutushoidossa pääset "humpsahtamaan" arjesta levolliseen, noin tunnin kestoiseen rentouttavaan tuokioon 💜

Hoitoon kuuluu päänalueen, niskan, kämmenten ja jalkaterien kautta kehoa kevyesti avaava sekä lihasalueita rentouttava hoito. 

Ihmisen keho heijastuu mikrotasolla myös korvissa, kasvoissa, kämmenissä ja jalkaterissä. Näitä alueita lempeästi käsittelemällä koko keho ja samalla mieli rentoutuu.

Koska hoito on kehoa myös hienokseltaan avaavaa, on mahdollista, että hoidon aikana tai sen jälkeen saattaa nousta mieleen joitain unohduksissa olleita asioita/tunteita, mutta tämän hoidon fokus on tunnetyöskentelyn sijaan ennen kaikkea kehon ja mielen kokonaisvaltaisessa rentouttamisessa.

Halutessasi voit valita rentoutushoidon myös hoitavalla musiikilla (laulu, soivamalja tai huilu),  jonka kohdennan intuitiivisesti hoidon lopuksi juuri sinulle 💚.

Opintoni Kairon Instituutissa ovat loppuvaiheissaan. Tämän vuoksi hintapyyntöni saavuttavat vuoden 2024 kuluessa alan normaalihinnat, joskin tahdon pitää ne ennemmin kohtuullisina kuin mahdollisimman korkeina. (Viimeinen korotus tälle vuodelle ajoittuu syyskuuhun.)

Kirjoitan hoitoraportit aina käsin ja säilytän ne asiaan kuuluvalla tavalla lukitussa tilassa, johon ainoastaan minulla on pääsy.

Kuulun opiskelijajäsenenä 

Keho- ja tunnevyöhyketerapeutit ry:hyn.