Universumin laulu - hoitopalvelut ja hinnasto

Kuvakkeita klikkaamalla pääset tutustumaan laajempiin ja tarkempiin kuvauksiin palveluistani ja niiden hinnoista.

KOULUTUSTAUSTANI

Aloitin tunnevyöhyketerapiaopinnot Kairon Instituutissa keväällä 2021 ja nyt vuonna 2024 olen kolmivuotisten opintojeni loppuvaiheissa.

Opintoihin ovat kuuluneet kehoa avaava rentoutus- ja yleishoito sekä koko kehon alueelta kokonaisvaltaisen tunnevyöhyketerapian hoitokäytänteet. Myös tunnemaalausta ja tunneliikuntaa on sovellettu omien tunteiden kuunteluun. 

Useat harjoitushoidot kurssikertojen välillä sekä kokeet ovat alusta alkaen olleet vaatimuksena siirryttäessä kurssitasolta seuraavalle. 

Tunnevyöhyketerapeutin opintoihin kuuluvat myös koululääketitieteen opinnot 18 op.

*******

HOITOPALVELUIDEN HINNOITTELUSTA:

Opintoni Kairon Instituutissa ovat nyt vuonna 2024 loppuvaiheissaan. Tämän vuoksi hintapyyntöni saavuttavat tämän vuoden loppuun mennessä alan normaalihinnat, joskin tahdon pitää ne kohtuullisina ennemmin kuin "mahdollisimman" korkeina. (Viimeinen korotus tälle vuodelle ajoittuu syyskuuhun.)

*******

Kirjoitan asiakkaitani koskevat hoitoraportit aina käsin ja säilytän ne asiaan kuuluvalla tavalla lukitussa tilassa, johon ainoastaan minulla on pääsy.

*******

Kuulun opiskelijajäsenenä

Keho- ja tunnevyöhyketerapeutit ry:hyn

💛

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini viihtyisään ja hyvät energiat omaavalle Lootuskukan huoneelljoe! Kyseinen hoitohuone on toiminut vuosia henkistä työtä ja täydentäviä hoitoja antavien yrittäjien toimipisteenä Avartuva Ihmiskuva ry:n tiloissa. 

💛

(Hoitohuoneen ikkuna katutasolle)