Meditatiivinen musiikillinen matka

MEDITATIIVISET MUSIIKILLISET MATKAT đź’ś

-  pehmeitä sukelluksia sisimpään -

Meditatiivinen musiikillinen matka on sinulle omistettu henkilökohtainen hetki. Keskityn suuntaamaan läsnäoloni sinun tarpeisiisi – yhteydessä Korkeampaan viisauteen ja Valoon. 

Matka ohjauksessani alkaa hengityksen rauhoittamisella, maadoittumisella sekä hetkemme siunaamisella sinun parhaaksesi. Minun tahtotilani on toimia tässä instrumenttina.

Meditaatiossa sinun on mahdollista yhdistyä kehoasi ja mieltäsi korkeammalle tasolle. Tuo taso on luonteeltaan ja voimakkuudeltaan sellainen kuin vakaumuksesi ja valmiutesi vastaan ottaa sillä hetkellä on. Sinun on mahdollista saada vahvistusta tunteelle, että sinua tuetaan elämänpolullasi henkisesti.

Käytän lauluni ja intuitiivisesti sinun parhaaksesi kohdistuvan puheeni rinnalla 
 soivaa tiibetiläis- tai kristallimaljaa tai huiluani. 

*******

💜 Henkilökohtaiset musiikkimeditaatiot ovat varattavissa sekä torstai- että sunnuntaipäiville

(35-40 min. 38 €)

*******

💜💜 Ryhmäaikojen (2-6 hlö) varauspyynnön Lootuskukan huoneelle voi tehdä yhteydenottolomakkeella.

(2 henkilöä 20€ / hlö, 3-6 henkilöä 15€/hlö)

*******

Tulen mielelläni myös muualle pääkaupunkiseudulla pitämään meditatiivisen musiikkituokion esim. pienelle ryhmälle ystäviäsi, yhteisöön tai yritykseen. 

Voin suunnitella meditatiivisen musiikillisen matkan juuri sinun/teidän tilaisuutta tarkoituksenmukaisesti palvelevaksi! 

Näihin on sovittavissa henkilökohtaisen osallistumismaksun sijaan myös kertaluontoinen korvaus. Yhteydenotot mielellään 3-4 viikkoa ennen tilaisuuden haluttua ajankohtaa.

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

Tästä voit kuunnella katkelman meditatiivisesta sävellyksestäni, jonka tein Helsingin taideyhdistyksen "Valon voimaa"  näyttelyn avajaisiin keväällä 2021.